Winter solstice vine cu un nou album DARA PROJECT, Si glia lua nume

Winter solstice vine cu un nou album DARA PROJECT, Si glia lua nume

Anul acesta Solstitiul de Iarna va aduce mult-asteptatul album secund semnat de formatia timisoreana DARA PROJECT, la 6 ani distanta fata de debutul discografic.

Si Glia Lua Nume” reprezinta o colectie de piese inregistrate in ultimii ani in Soundcreation si DSP Studio cu Attila Lukinich si mixate / masterizate de catre Alin Luculescu urmand a fi lansata pe data de 21 Decembrie in format digital (Bandcamp) si fizic (Digipak CD in editie limitata la doar 200 de exemplare) in colaborare cu Loud Rage Music.

gameology.ro/

Pre-comenzile sunt deschise aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/dara-project-si-glia-lua-nume

Noul single, Napasta, poate fi ascultat acum si aici:

Also read – Culisele albumului Deftones – Around the Fur, vezi mini-documentarul despre ineditul album

Iata ce au declarat membrii formatiei in legatura cu noul opus: „Aura materialului recreaza un feeling arhaic, crud si direct, pentru a sublinia o abordare naturala si lipsita de procesare in concordanta cu filosofia trupei.
Lumina lunii va ghida acest disc cu prilejul solstitiu de iarna, o calatorie nebanuita in diferite stiluri muzicale ca Post Rock / Metal sau Alternative Folk, impodobite cu versuri in limba romana veche si incantatii stramosilor nostri.”

https://www.facebook.com/daraproject/

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns