Reverse The Moment  lansează  “Hollow Eyes”

Trupa orădeană de metalcore Reverse The Moment lanseaza noul single, intitulat “Hollow Eyes”, insotiti printr-un featuring de catre Shawn Spann, vocalistul trupei americane de metalcore “I, The Breather’. Piesa face parte de pe primul album full length “The Victim” ce urmează sa fie lansat în anul 2022. Albumul este mixat și masterizat de catre Radu Constantinescu de la “Snuff Mixtudio”.

g2a.com Romania

Reverse The Moment s-a înființat în anul 2016 la Oradea și înseamna Bogdan Hasas (chitara ritm si voce principala), Denis Olar (chitara lead), Gabor Makra (bas si backing vocal) și Edmond Kulcsar (tobe si backing vocals).

Citește și – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

De-a lungul timpului trupa a susţinut concerte alături de nume precum Infected Rain, Days Of Confusion, Dirty Shirt. În cei aproape cinci ani de activitate, formaţia a încercat să-și formeze un fan base și să susțină cât mai multe concerte, bucurându-se ulterior de răspunsul pozitiv din partea fanilor

https://www.facebook.com/reversethemoment/

https://www.instagram.com/reversethemoment/

https://music.apple.com/us/artist/reverse-the-moment/1522918968

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Reverse The Moment  lansează  “Hollow Eyes”

Lasă un răspuns