Trupa THREE DAYS GRACE a lansat clipul pentru piesa "So Called Life"

Trupa THREE DAYS GRACE a lansat clipul pentru piesa „So Called Life”

Bine ați revenit, Three Days Grace! Rockerii canadieni se întorc cu ceva muzică nouă, chiar înante de sfârșitul anului cu melodia „So Called Life.

Piesa surprinde greutatea și neliniștea pe care trupa le-a întâmpinat de-a lungul anilor, Matt Walst având dorința de a evada din așa zisa lui viață. Clipul a fost regizat de către Jon Vulpine iar piesa se poate găsi pe toate platformele de streaming.

Best graphics cards 2021: the best GPUs for gaming | TechRadar
G2A – Pick a Card – Buy Cheaper


Piesa face parte de pe viitorul album al trupei, intitulat Explosions, a cărei lansare îi este programată pe data de 6 mai 2022.

Grupul a rămas relativ tăcut de la încheierea turneului pentru albumul lor din 2018, Outsider. Ei au lansat un cover după piesa „Somebody That I Used to Know” a celor de la Gotye în anul 2020 și au apărut la începutul acestui an pe o melodie rap a celor de la Yung Booke and Yung Thug.

Grupul se pregatește cu siguranță pentru o întoarcere în 2022, anunțând recent datele turneului de primăvară care va avea loc în lunile aprilie și mai.

Citește și – Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Three Days Grace, „So Called Life”

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns