Ascultă coverul RED FANG după piesa "HELLS BELLS" a celor de la AC/DC

Ascultă coverul RED FANG după piesa „HELLS BELLS” a celor de la AC/DC

AC/DC sunt pe scenă de aproape 50 de ani și prezența lor se simte și astăzi pe toată harta muzicală rock. Magnetic Eye Records, sărbătoresc impactul legendelor rock ascupra acestei lumi, cu o compilație de cover-uri numită Black [Redux] și care prezintă trupe care își pun sound-urile unice pe fiecare melodie a legenarei trupe.

Trupeții stoner-metal din Portland, Red Fang, dau startul competiției cu o reinterpretare nebună a piesei „Hells Bells”. Oricine a auzit de Red Fang poate ghici că probabil hard-rock-ul, blues a celor de la AC/DC are o influență asupra sound-ului lor și că sunt direct pe felie cu un „Hells Bells”, întunecat rău.

Nike SB BLZR Court DVDL Skate Shoe
Nike SB BLZR Court DVDL – RON 279.99


„Am văzut AC/DC in 1998 în Tucson, AZ.” spune chitaristul/vocalistul Red Fang, Bryan Giles. „A fost cel de-al doiea concert pe stadion din viața mea. Ceea ce m-a frapat atunci ți rîmâne și valabil și stăzi, este cât de perfect au valorificat puterea blues-ului pentru un stil rock.” Chiar dacă au scos tunuri pe scen pentru „For Those About to Rock” și aveau lumini și show pirotehnic,a fost un concert 100% fără prostii. Sunt cea mai tare trupă din lume care îndepărtează orice artificiu și aduce în față frumusețea muzicală pură.”

„Să facem cover după ‘Hells Bells’ a fost destul de intimidant pentru mine, la început.” continuă el. „Cum să îmbunătățești o melodie de referință, ca aceasta? Este compusă cu experiență și are atât de multă personalitate. Cand [Sullivan, chitaristul] a cântat partea de intro la repetiții, într-un stil mai intunecat, m-am simțit imediat mai încrezător, deoarece s-a dus mai mult spre stilul nostru, fă-l propriul animal. Sper ca oamenii să se bucure de versiunea noastră. Let there be rock!

Citește și – Audio Technica AT2020 Review
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns