Tony Iommi lansează primul single după opr ani și confirmă o colaborare cu Ozzy Osbourne

Tony Iommi lansează primul single după opr ani și confirmă o colaborare cu Ozzy Osbourne

Epicul instrumental al chitaristului Black Sabbath este primul său single de la albumul 13, al legentelor rock și îi include pe Sergio Momo (chitară), Jimmy Crutchley (bas), Ash Sheehan (tobe), Rebecca Rose (violoncel), Julianne Bourne (vioară) și Mike Exeter (clape și producător).

„Am avut riff-ul pentru Scent Of Dark scris de ceva vreme și nu făcusem nimic cu el, dar ne-a oferit o bază de la care să începem.” spune Tony. „La început am cosntruit piesa cu tobe programate, apoi Mike Exeter a tras sample-uri de bas și clape pe ea, apoi mi-am adăugat solo-urile de chitară, doar pentru a ne face o idee despre cum va suna. În cele din urmă Jimmy a venit cu basul. Jimmy îl cunoștea pe bateristul Ash Sheehan și s-a potrivit perfect, adăugând piesa finală reală peste tot ce făcusem. Apoi am adăugat strings. Am mai lucrat cu secțiuni de filarmonică pe albumele Sabbath, dar pe această piesă a fost o experiență nouă.”

Call of Duty: Vanguard (Xbox One) - Xbox Live Key - EUROPE
Call of Duty: Vanguard (Xbox One) – Xbox Live Key – EUROPE – 223.07 RON

Tony explică în cel fel a apărut ideea piesei și numele: „Este ceva ce m-a interesat întotdeauna, încă de la începuturile produselor Brut și Old Spice, pe care le primeam cadou de Craciun. Odată ce am început să facem turnee prin lume cu Sabbath, am început să descopar diferite tipuri de parfumuri din alte țări și să le colecționez.

El continuă: „A fost un proiect cu adevărat interesant, care a combinat multe dintre interesele mele diferite și o direcție care îmi place foarte mult. Am atât de multe riff-uri; ar fi grozav să facem mai multe lucrări instrumentale și soundtrack-uri.”

Citește și – Mambrii trupelor Metallica, Foo Fighters şi RHCP vor apărea pe urmatorul album Ozzy Osbourne

Și vorbind despre riff-uri, Tony a declarat săptămâna aceasta pentru Rolling Stone că a scris o melodie pentru viitorul său album solo al fostului coleg de trupa Ozzy Osbourne.

„Am scris întreaga piesă și am cântat-o, inclusiv solo-urile” a dezvăluit el. „Este oribilă…Nu. Glumesc. E, bine. Și îmi place tot ce a făcut Ozzy peste. Cred că a făcut o treabă foarte bună. Și cred că l-a pus pe Chad [Smith, Red Hot Chili Peppers] să cânte la tobe. Este treaba lor de acum.”

Super tare!

Ascultă Scent Of Dark mai jos.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Tony Iommi lansează primul single după opr ani și confirmă o colaborare cu Ozzy Osbourne

Lasă un răspuns