Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 26 noiembrie 2021, primele doua melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”

Trupa orădeană a publicat pe canalul ei de Youtube un lyric video pentru melodia „Aproape cerul”, material ce poate fi vizionat aici:

„Suntem foarte bucuroși că reușim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formației. Nu a fost și nici nu e ușor oricine orice ar spune. De asemenea apariția in trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite cum este cea a lui Marius Pop ne-a adus un plus de motivație și determinare pe toate planurile. «Clepsidra fără nisip» este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. «Aproape cerul» este varianta scurtă a piesei (care va apare ulterior și în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Citește și – Resident Evil: Welcome To Raccoon City – Trailerul promite multă acțiune, sânge și zombie terifianți

De asemenea, și melodia care poartă titlul următorului album poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

Ambele melodii pot fi găsite pe serviciile de streaming si download, aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/ClepsidraFaraNisipPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

Lasă un răspuns