Dave Mustaine dezvăluie ca lansarea noului album Megadeth va avea loc in primăvara anului 2022

Dave Mustaine dezvăluie ca lansarea noului album Megadeth va avea loc in primăvara anului 2022

Mult așteptatul album Megadeth, The Sick, the Dying… and the Dead! va fi lansat în primăvara anului 2022, potrivit unui nou interviu cu Dave Mustaine în revista American Songwriter. Iconul heavy metal a dezvăluit numele albumului la începutul acestui an.

Săptămâna trecută, Megadeth a distribuit online interviul American Songwriter. În interviu se vorbește despre recuperarea lui Mustaine după forma de cancer pe care a avut-o, trecerea sa la Gibson Guitars și pânp la explicarea numelui albumului .

Air Jordan 1 Mid SE Shoes
Air Jordan 1 Mid SE – RON 649.99


Este “o călătorie istorică a modului în care a început ciuma și unde a ajuns, începând cu șobolanii de pe corăbii, ajungând pânp în Sicilia.” a spus Mustaine. “‘Ring Around the Rosie’ era o plagă ce îți apărea pe obraz dac aveai ciumă.”

Ela vorbit despre modul în care The Sick, the Dying… and the Dead! se bazează pe riff-uri de chitară scrise pentru Megadeth în toți : “O mulțime de riff-uri au fost salvate de-a lungul timpului. O melodie nouă poate fi compusă din ceea ce am scris când aveam 15 ani sau când aveam 55 de ani. Daca e un riff bun, îl salvăm.”

“Este cam greu de spus, pentru că există anumite solo-uri care au un mod deosebit de a fi cântate și pe care nu le-am cântat de o groază de timp.” a mai spus Mustaine. “Am uitat de atât de multe dintre ele – 200 de cântece, solo-uri și multe alte chestii. Dintre melodiile pe care le cântăm live, cu care sunt foarte familiarizat, unul dintre solo-urile care ne plac este ‘The Threat Is Real.‘ „Holy Wars și Wake Up Dead” – au un solo-uri grozave pe care le cânt pentru mine – au fost unele dintre primele mele solo-uri adevărate și care au atras publicul Megadeth.”

În luna mai Megadeth s-a despărțit de vechiul basist David Ellefson pe fondul unui scandal sexual în care a fost implicat co-fondatorul trupei. S-a spus că părțile sale de bas de pe noul album au fost înlocuite, deși în prezent nu se știe cine le-a înlocuit. James LoMenzo i-a luat locul lui Ellefson ca touring bassist.

Citește și – Cele mai glorioase momente ale pedalei de distors Boss MT-2 Metal Zone
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Dave Mustaine dezvăluie ca lansarea noului album Megadeth va avea loc in primăvara anului 2022

Lasă un răspuns