Brandon Boyd de la Incubus a lansat piesa solo „Pocket Knife”

Brandon Boyd de la Incubus a lansat piesa solo „Pocket Knife”

În luna octombrie a anului trecut, trupa Incubus a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a albumului lor de succes Morning View. Anul 2021 marchează și opt ani de când vocalistul Brandon Boyd a lansat albumul solo Sons of the Sea.

Acest LP este pe cale să obțină o continuitate mult așteptată, Echoes & Cocoons, care urmează a fi lansată în primăvara anului 2022.

Nike SB Dunk Low Pro BQ6817-010 Release Date
SB Dunk Low Pro – 499,99 LEI

Pentru a anunța lansarea, Boyd ne oferă single-ul principal de pe material, pulsantul și capriciosul „Pocket Knife” împreună cu un videoclip. Vezi mai jos clipul.

Obișnuiam să am coșmaruri când eram copil, atât de mult încât nu puteam să dorm din cauza asta.” a declarat Boyd. “Mă trezeam foarte des, pentru ca erau mult prea înspăimântătoare pentru mine. Mama mea a început să îmi spună despre ce a citit în lucrarea lui Carlos Castaneda. Nu s-a referit exact la el pentru că eram prea mic pentru a înțelege. Mi-a spus să mă uit la mâini în timp ce visam, să le deschid, să mișc degetele, iar acest lucru mi-a oferit o anumită libertate în vis. A foncționat incredibil de bine și împreună cu alte tehnici pe care le-am învățat pe parcurs, am reușit să controlez totul, iar acum rar am coșmaruri.”

El a adăugat: “Ca adult am ajuns să înțeleg ce mi-a aratat ea, niște mici – totemuri – de vis sau dispozitive care pot oferi cuiva un minim control în lumea încețoșată a somnului. Așa că am folosit asta, ca dispozitivul din cantec. În esență devin purtătorul totemului pentru o persoană mai tânără sau o versiune a mea, care suferă din cauza viselor.”

“Ofer un totem mai vechi, în acest caz un cuțit de buzunar antic, care pentru mine a funcționat bine. Și îi invit să țină chestia asta sub pernă în timp ce dorm. Al doilea vers oferă încă un totem, dar acesta este și mai specific în potențialul său metaforic.”

Vezi și – Coma Live in Club Control Bucuresti – De la an, la an
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns