Trupa Coma a lansat piesa "Aurora"

Trupa Coma a lansat piesa “Aurora”

Link: https://COMA.lnk.to/AuroraPR

COMA a lansat “AURORA”, primul single de pe “Acordul părinților”, o colecție de șase piese, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, cand membri formației au lucrat individual.  

“AURORA este primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze… 

Culoarea roz asociata acestui proiect vine sa contrazică binecunoscuta conotație negativă a „exploziei” propunând o nouă perspectivă asupra acestei idei, o perspectivă a recâștigării încrederii în propriile forțe, dorințe și sentimente și a curajului de a le lăsa să te exprime” a declarat Cătălin Chelemen.  

“AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie, pe canalul oficial de YouTube COMA, s-a auzit pentru prima data în cadrul emisiunii Avanpost Radio Guerrilla și este disponibil de astăzi pe toate platformele digitale: https://COMA.lnk.to/AuroraPR

COMA înseamnă: 

Cătălin Chelemen – Voce  
Dan Costea – voce/ Chitară  
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Scratches/ Samples/ Keys 
Sorin Petrescu –  Chitară Bass 
Răzvan Albu – Tobe 
Matei Tibacu-Blendea – Chitară 


Mai multe pe: 
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/
https://www.instagram.com/comaband/
https://bit.ly/aurora-special-merch

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger.
În 2001 apare primul album „Somn”, susținut de câteva piese ce au electrizat publicul („Nu Vreau Fetițo Casă”, „În Mine În Șoaptă”, „Stai”, „Bruce Lee vs Vandam”), iar în 2002 trupa este nominalizată la Best Alterantive Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Românești.

Al doillea album al trupei apare în noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent, iar împreună cu videoclipul piesei „Coboară-mă-n rai” regizat de Marian Crișan, ocupă locul 2 în Topul celor mai bune albume alternative ale anului pe site-ul Metalhead.

Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin ParkDeftonesIncubusSepulturaOzzy Osbourne, Therapy?BiohazardSoulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.” via Wikipedia

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Trupa Coma a lansat piesa “Aurora”

Lasă un răspuns