The Different Class au lansat sesiunea acustică filmată „Live in the Eden Garden” pe YouTube și pe toate platformele de streaming

The Different Class au lansat sesiunea acustică filmată „Live in the Eden Garden” pe YouTube și pe toate platformele de streaming

Timișorenii de la The Different Class au lansat sesiunea acustică filmată „Live in the Eden Garden” pe YouTube și pe toate platformele de streaming. Un concert în afara legilor timpului, un film care te poartă într-un carusel emoțional, sărind de la un subiect la altul, abordând într-un mod deosebit de deschis tipurile de iubire existente și consecințele în deciziile dragostei, infatuării și pasiunii obsedante. Ascultă EP-ul în întregime urmărind link-ul de mai jos:

Nike SB Chron 2 Canvas Skate Shoe
Nike SB Chron 2 Canvas – RON 299.99
Apasă Aici

„Suntem super încântați să vă aducem „Live in the Eden Garden” și pe toate platformele de streaming! Și noi la rândul nostru ascultăm muzică prin streaming și ne dorim ca și voi să puteți să ne ascultați și să ne cunoașteți cât mai bine, cât mai ușor posibil. Dacă va place și va facem să simtiti ceva, ne puteți susține prin a cumpăra muzica noastră direct de pe Bandcamp.”

Citește și – Fractal ridică miza jocului cu „cel mai puternic floor multiefect unit ever” – FM9

„The Different Class – Live in the Eden Garden” a apărut în urma dorinței de a descompune la esență piesele din repertoriul nostru  Am încercat să transmitem un mesaj simplificat, cuvintele, inflexiunile și nuanțele find importante. Eden există și lucrul acesta pentru noi reprezintă ‘a state of mind’, o starea de creație, emoție și bucuria dezvoltării unui sunet, modelarea și propagarea unui mesaj în aglomeratul peisaj muzical contemporan. Am vrut să transformăm piesele și să privim cu alți ochi The Different Class, nu doar sa reproducem variantele electrice ale pieselor cu o chitara acustica în mână.  

Îi mulțumim cu această ocazie lui Flavius Retea de la Methadone Skies pentru cei doi ani în care a cântat cu noi, timp în care și-a adus spiritul și mult input creativ în The Different Class. Doi ani în care și-a expus vocea în The Different Class, atât la propriu cât și la figurat. Scânteia acestui format MTV Unplugged în trei a fost chiar un moment în care, împreuna cu el, la sala de repetitii, am simțit doar să cântăm, un moment în care am vrut doar să armonizăm melodiile ce se pot produce din voci și chitară. O nouă abordare, pragmatică, dezbrăcată de infinitele opțiuni din zona tehnică la care putem apela.”

The Different Class e o fuziune de riffuri explozive cu sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Fuziunea se reflectă atât în aranjamente cât și în paleta sonică a trupei. Varianta acustică a pieselor ajunge la esența simțirii lor și face loc mesajului. The Different Class „Live in the Eden Garden” e un proiect de suflet și, uneori, varianta preferată de a cânta a trupei.

The Different Class sunt:
Cris Paul – Voce și Chitară
Seian Scorobete – Bas
Julia Kocis – Tobe

Urmărește-i și ascultă-i pe The Different Class:
Spotify: https://spoti.fi/3mt7Js1
iTunes: https://apple.co/3vXeJQL
YouTube: https://bit.ly/3Gsm3sF
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.