Polițiști, arme și răpiri în noul videoclip al trupei Jinjer

Polițiști, arme și răpiri în noul videoclip al trupei Jinjer

Printre videoclipurile pe care Jinjer le-a lansat anul acesta, o vedem pe vocalista Tatiana Shmayluk cum mânuiește niște prea „frumoase arme”. În urma ploii de gloanțe din „Wallflower,”, grupul ucrainean a lansat un nou videoclip suprarealist pentru piesa „Disclosure!” – una dintre cele mai heavy și frenetice melodii de pe albumul lor din 2021, Wallflowers.

Acest mini film începe cu Shmayluk fiind reținută și interogată de un fel de polițist corupt care îi înpinge bucăți decupate din presa scrisă cerând detalii despre viața ei.

Xbox Game Pass to get several Ubisoft games by the end of the year,  according to an industry insider - NotebookCheck.net News
G2A Black Friday

Ofițerul este aparent o metaforă a controlului public cu care Jinjer se confruntă în ultimul timp, ca membri a unei cunoscute trupe de metal, dar în acest caz, lucrurile se schimbă atunci când Shmayluk preia controlul asupra pistolului polițistului și îi face gura să dispara cu un sărut fatal. De acolo totul o ia razna, de asta trebuie să vezi clipul mai jos.

„Piesa „Disclosure!” și videoclipul piesei sunt în sine foarte importante pentru Jinjer.” a declarat basistul Eugene Abdukhanov. „Nu numai că este una dintre melodiile noastre preferate de pe noul album, precum și live, fostul nostru chitarist Dmitriy Oksen joacă în videoclip și a fost grozav să lucrez din nou cu el, chiar dacă acum lucrează cu altcineva.”

„Să crezi sau nu, nu este întotdeauna ușor să fii tot timpul în centrul atenției.” adaugă el. „Cu fiecare succes pe care îl atinge această trupă, există o cantitate imensă de așteptări din exterior care vin cu fiecare pas pe care îl facem. De la opinii personale despre politică și acum până la pandemie, fiecare mișcare a nostră este analizată și judecată din exterior. Deși nu este întotdeauna distractiv, nu ar exista altfel.”

Citește și – Red Hot Chili Peppers – BloodSugarSexMagik
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns