Mai mulți muzicieni vorbesc despre Cliff Burton

Mai mulți muzicieni vorbesc despre Cliff Burton

Legendarul basist Metallica, Cliff Burton a lăsat un impact urial asupra muzicii heavy metal și rămâne unul dintre cei mai influenți muzicieni din storia acestui gen de muzică. Priviți cum acești muzicieni vorbesc despre iubitul basist și un bonus special de la tatăl lui Cliff, Ray.

Nike SB Chron 2 Canvas Skate Shoe
Nike SB Chron 2 Canvas – RON 299.99

Fanii se referă adesea la Cliff Burton ca fiind bateria spirituală a trupei Metallica, oferind o energie și o secție ritmica incredibilă, lucrărilor de la începuturile trupei, dar Dave Mustaine a împărtășit o poveste mai puțin cunoscută despre cliff, explicând cum obsesia basistului pentru Lynyrd Skynyrd s-a contopit cu scrierea piesei „The Four Horsemen” de la Metallica.

Înainte de ase alătura trupei Metallica în 2003, basistul Robert Trujillo a avut o experiență ciudată înainte cu o zi de audiția sa. În timp ce stătea în casa toboșarului Faith No More, Mike Bordin, Trujillo s-a uitat la o fotografie cu Cliff pe care Bordin, un prieten din copilări a lui Burton,o facuseră.

„Am spus: Cliff dacă primsec acest gig, nu te voi dezamăgi. Îți promit. Aproape am simțit cp se uită la mine. Sper ca mi-a dat – thumbs up. Nu voi uita niciodată acel moment, pentru că a fost suprarealist și foarte important pentru mine.”

Citește și – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review

Vezi aceste clipuri cu Flea, care a indus Metallica în Rock and Roll Hall of Fame și mai mulți artiști care vorbesc despre Cliff Burton.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.