NHC (Dave Navarro, Taylor Hawkins și Chris Chaney) lansează două pnoi piese - „Devil That You Know” și „Lazy Eyes”

NHC (Dave Navarro, Taylor Hawkins și Chris Chaney) lansează două pnoi piese – „Devil That You Know” și „Lazy Eyes”

Dave Navarro, Taylor Hawkins și Chris Chaney s-su întors cu încă două piese noi, cu noul lor proiect, intitulat simplu, NHC. După ce au debutat în septembrie cu „Feed the Cruel” și „Better Move On”, cele mai noi piese „Devil That You Know” și „Lazy Eyes” – continuă să rate măestria artișilor.

Nike SB Chron 2 Skate Shoe
Nike SB Chron 2 – RON 329.99

Devil That You Know” începe cu o linie de chitară puternică de la Navarro, dar se retrage în versuri hipnotice din punct de vedere melodic, cântate de Hawkins. Piesa este despre cum se înțelege cu titularul „diavolul pe care îl cunosc”.

Între timp „Lazy Eyes” se simte cu siguranță ca și cum ar avea o influența psihedelică de la sfârșitul anilor ’60/începutul anilor ’70.

Proiectul NHC a început să își crească profilul, cântând anterior la Ohana Festival Encore din Dana Point, California. Ei vor avea primul show ca headlineri, în cursul acestei luni, la legendarul Troubadour în West Hollywood, California, pe 23 noiembrie.

Citește și – Bogner a lansat noul amplificator Ecstasy Mini de 30 de wati
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns