August Burns Red aduce bucurie de sărbători odata cu lansarea coverului "Santa Claus Is Coming to Town"

August Burns Red aduce bucurie de sărbători odata cu lansarea coverului „Santa Claus Is Coming to Town”

Oare există o altă trupă metalcore care să iubească perioada de Crăciun la fel de mult ca August Burns Red?

Trupa din Pennsylvania lansează un single pentru vacanța de Crăciun aproape în fiecare an, iar 2021 nu face excepție. Astăzi, (12 noiembrie) August Burns Red a distribuit un track instrumental după „Santa Claus Is Coming to Town.”

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT Skate Shoe
Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT – RON 399.99

Melodia transformă clasicul cântec al iernii, într-o piesă metal, alimentată de chitară, o metodă pe care trupa condusă de Jake Luhrs a rafinat-o încă de la interpretarea din 2008 a „Carol of the Bells”. Într-adevăr, cei de la August Burns Red au adunat destule piese încât au lansat un întreg album de Crăciun în 2012, Sleddin’ Hill. Dar asta nu i-a împiedicat să aducă și mai multe coveruri de sărbători.

O tradiție de sezon mai nouă a celor de la August Burns Red este concertul Christmas Burns Red, în orașul natal al trupei, Lancaster, Pa.

Anul acesta va avea loc pe data de 29 decembrie la Lancaster’s Freedom Hall, cu trupele de deschidere Zao, Texas in July, Lorna Shore și Varials.

Cea mai recentă melodie a celor de la ABR, „Vengeance”, a sosit luna trecută. Albumul lor Guardians a apărut anul trecut și EP-ul Guardian Sessions în aprilie. Mai recent, pentru a sărbători 10 ani de la albumul Leveler din 2011, ABR a reînregistrat acel album și a organizat un turneu aniversar.

Santa Claus Is Comin’ to Town” (așa cum a fost stilizat inițial) a fost scris de J. Fred Coots și Haven Gillespie în jurul anului 1930. Cântarețul de banjo Harry Reser a înregistrat cea mai veche versiune in 1934. Specialul TV de Crăciun, Santa Claus Is Comin’ to Town, a arătat o popularitate imensă a cântecului. Ramane un standard de Craciun încă și în zilele noastre.

Citește și – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns