Trupa Korn a lansat piesa "Start the Healing" și anunță noul album "Requiem"

Trupa Korn a lansat piesa “Start the Healing” și anunță noul album “Requiem”

Anul trupei Korn se încheie într-o notă pozitivă, deoarece veteranii nu-metal, au lansat “Start the Healing,” primul single de la al-13-lea album, The Nothing din 2019. Acum băieții au confirmat că Requiem va servi drept succesorul acelui album.

Apariția piesei vine după zile de teasing, făcut de către cei de la Korn. Un panou publicitar pe fundal negru/gri și sigla Korn a început să aâară în întreaga lume, la începutul acestei săptămâni, iar aceasta a fost urmată de clipuri video statice care au oferit un indiciu “11:11“, lăsând fanii să încerce să pună lucrurile cap la cap. Semnificația acestor numere în tandem cu simbolul buclei infinituluicare apareau în capturi.

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium Skate Shoe
Nike SB Zoom Blazer Mid Premium – RON 549.99

Ascultă noua melodie și vezi clipul regizat de către Tim Saccenti mai jos și dacă îți place ceea ce auzi, este dispinibilă aici.

Citește și – Audio Technica AT2020 Review

Korn a dezvaluit o dată de lanare pentru Requiem, albumul fiind programat să sosească pe data de 4 februarie 2022. Poți precomanda/pe-salva albumul aici.

Anul acesta a fost plin de “urcușuri și coborâșuri” pentru Korn, care s-a angajat într-un turneu de vară fiind cap de afiș cu Staind și au fost ulterior book-uiți ulterior ca înlocuitori pentru Faith No More în turneul celor de la System of a Down. Mai mulți membri ai grupului – Jonathan Davis, Munky și Ray Luzier, au avut COVID-19, ceea ce a cauzat unele amânări, în timp ce a necesitat completări temporare atât pentru Munky cât și pentru Luzier, în diferite momente.

Cu doar câteva zile înainte de Halloween, a apărut și vestea că Davis este în distribuția flmului The Devils’ Tree, în rolul unui răufăcător numit „The Pet”. Deocamdată nu a fost stabilită o dată oficială pentru lansarea filmului, dar un trailer oficial a fost lansat și poate fi vizionat aici.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Trupa Korn a lansat piesa “Start the Healing” și anunță noul album “Requiem”

Lasă un răspuns