Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul "Saudade"

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „Saudade”

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „Saudade”

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat un nou single extras de pe albumul său de debut. Piesa este intitulată Saudade și este însoțită și de un videoclip.

Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/SaudadePR

Saudade este al doilea single extras de pe albumul Perceptions of Time după Tokyo, piesă lansată în luna august.

Saudade este un cuvânt unic, cu înțeles complex, asemănător cu dor dar intraductibil în alte limbi. Cred că dorul se poate trăi în mai multe forme, adesea melancolic dar uneori și foarte intens. Sper că Saudade reușește să transpună aceste aspecte contradictorii ale dorului”, a declarat artistul.

Videoclipul a fost filmat la Timișoara de George Miheș împreună cu Radu Racz (bass) și Arnold Birta (tobe).

Citește și – Boxa inteligentă Google Home Mini – Review

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Smiley, Celelalte Cuvinte). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității „Politehnica” și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat anul acesta albumul „Început de Univers”.

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara în prim plan. Va fi lansat de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.

Sebi Bârzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „Saudade”

Lasă un răspuns