Luna se îndreaptă către Pământ in noul trailer al filmului Moonfall în regia lui Roland Emmerich

Luna se îndreaptă către Pământ în noul trailer al filmului Moonfall în regia lui Roland Emmerich

Ce ar fi dacă…tot ceea ce știi despre Lună, ar fi o mare minciună? Sau, cel puțin, ce credeai că știi despre misiunile de aselenizare pe Lună. Se pare că era ceva nasol, pândind pe (sau în) acea bucată uriașă de piatră de pe cer și acum este pe cale să-i pună în pericol pe toți cei de pe Pamânt. Și cui trebuie să îi mulțumim pentru asta? Însuși marelui maestru al dezastrelor, Roland Emmerich, al carui Moonfall, are un nou trailer online.

b-5450

În acest film, o forță misterioasă mută Luna de pe orbită și o trimite direct către Pamânt, amenințând viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact i lumea în pragul anihilării, directorul NASA ți fostul astronaut Jo Fowler (Halle Berry) sunt convinși ca au cheia salvării noastre – aceasta fiind un astronaut din trecutul ei (Brian Harper jucat de Patrick Wilson) și conspiraționistul KC Houseman (John Bradley). Aceștia pleacă într-o misiune spațială, care duce spre o revelație surprinzătoare despre Lună (și despre care treilerul vorbește destul de clar)

Emmerich a scris povestea filmului Moonfall alături de colaboratorii săi obișnuiți Spenser Cohen și Harald Kloser. În mod natural toată situația duce la haos social și a poi la anihilare totală, pe masură ce mareea afecteazaă Pământul.

Vezi și – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns