eneba.com
Slipknot lansează single-ul "The Chapeltown Rag" și dezvăluie un update măștilor

Slipknot lansează single-ul „The Chapeltown Rag” și dezvăluie un update măștilor

Dap, este adevărat – Slipknot tohmai a lansat un nou single intitulat „The Chapeltown Rag,” și și-au dezvăluit și noile măști într-o fotografie.

Dintre cei nouă membri, Corey Taylor pare să fi avut cea mai drastică schimbare a măștii, deși Shawn „Clown” Crahan și V-Man par a fi mai roșii…cumva.

Air Jordan 1 Mid Shoes
Air Jordan 1 Mid – RON 599.99

Piesa „The Chapeltown Rag” va fi interpretată live pentru prima oară în această seară (5 noiembrie) la Knotfest L.A, unde trupa va fi pentru prima oară cap de afiș pe un stadion. Concertul va avea loc pe Bank of California Stadium iar în deschidere vor cânta Bring Me the Horizon, Killswitch Engage, Fever 333, Code Orange, Vended și mulți alții.

În plus, show-ul va fi filmat și difuzat a doua zi.

Taylor and Clown au făcut teasere pentru noul material Slipknot de-a lungul anului 2021, dând indicii despre noua sa mască, iar în cele din urmă afirmând că „spera” ca trupa, să lanseze un album nou până la sfârșitul anului.

Pare că ieri a apărut We Are Not Your Kind, dar după aceea am fost aruncați într-o pandemie globală și uite așa au trecut doi ani. De asemenea tragedia a lovit în cursul acestui an trupa Slipknot, când bateristul fondator Joey Jordison a murit. Deși nu mai era membru în trupă de câțiva ani, era înca un membru proeminent al comunității metal și a fost o lovitură dură pentru mulți dintre fanii săi.

Vezi și – Cele mai glorioase momente ale pedalei de distors Boss MT-2 Metal Zone
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns