Morbius: Filmul cu Jared Leto face multe aluzii la Spider-Man și Venom

Morbius: Filmul cu Jared Leto face multe aluzii la Spider-Man și Venom

Haloween-ul a trecut, dar nu lipsesc liliecii din noul și în același timp întâziatul film Sony, adiacent MCU bazat pe povestea misteriosului vampir Marvel, Morbius.

În rolul principal este Jared Leto care joacă personajul lui Dr. Michael Morbius, un bărbat care se află la un pas de moarte din cauza unei bori rare de sânge și caruia i se oferă o viață nouă după o întânlire cu un roi uriaș de lilieci – el nu își amintește detaliile și nici noi nu le putem afla din acest trailer. Această transformare îi aduce o serie de puteri – super forță, viteză, „radar” și un fel de zbor bazat pe vibrații – dar de asemenea este într-o sete continuă de sânge. Un adevărat coșmar.

Nike SB BLZR Court Mid Skate Shoe
Nike SB BLZR Court Mid – RON 349.99

Încețoșând barierele dintre erou și răufăcător, Morbius se inspiră în mod clar de la frații și Spider-Man și Venom, în același timp făcându-se aluzie la faptul că cei doi se află în același univers.

Acestea nu sunt singurele Easter eggs din film. În anumite peisaje apar clădiri ale Oscorp, apare Michael Keaton și mlte alte aluzii la Spider-Man.

Morbius apare în cinematografele din Marea Britanie pe 28 ianuarie 2022. Vezi trailerul mai jos.

Citește și – Fractal ridică miza jocului cu „cel mai puternic floor multiefect unit ever” – FM9
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

2 gânduri despre “Morbius: Filmul cu Jared Leto face multe aluzii la Spider-Man și Venom

Lasă un răspuns