20 de piese rock perfecte pentru antrenamente fitness și nu numai

20 de piese rock perfecte pentru antrenamente fitness și nu numai

Indiferent dacă urăști sau iubești sportul, mixul perfect de antrenamente te poate ajuta să arzi calorii în timp ce te bucuri de muzică mișto. Având în vedere acest lucru, iată 20 de piese rock energice care îți vor da boost-ul de adrenalină și îți vor pune picioarele în mișcare.

SB Dunk High Pro 'Strawberry' (CW7093-600) Release Date
SB Dunk High Pro – Strawberry – 549,99 LEI
1. Nickelback: ‘Something in Your Mouth’

Din punct de vedere liric această piesă de la Nickelback este destul de obiectivă. Din punct de vedere muzical, ritmul rapid face aceasta piesă ideală pentru antrenament. Mulțumiți producătorului Mutt Lange pentru faptul că i-a învățat pe canadieni să meargă pe acest tip de groove.

2. Audioslave: ‘Show Me How to Live’

Acest single de la Audioslave nu este destinat antrenamentelor high-energy. „Show Me How to Live” este un slow burner care continuă să crească tensiunea. Făcând-o perfectă pentru alergări pe distanțe lungi atunci când ai nevoie de rezistență și nu de viteză. Chris Cornell este acolo să te încurajeze în continuu.

3. Stone Temple Pilots: ‘Sex Type Thing’

Datorită chitarelor și tobelor agresive de pe această piesa a celor de la Stone Temple Pilots, este ușor să asculți muzica fără să te gândesti la versuri.

Citește și – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review
4. Saving Abel: ‘New Tattoo’

Saving Abel fluctuează între balade și southern-rock. „New Tattoo” se află cu siguranță în aceasta categorie, oferind o poveste despre un călător caruia urmează să i se întâmple o nenorocire. Stabilitatea nu este punctul forte al acestei trupei dar știe cum să te facă să te miști.

5. Alice in Chains: ‘Dam That River’

Puține trupe sunt atât de amenințătoare precum Alice in Chains, iar pentru piesa „Dam That River”, trupa este blocată pe un groove al dracului de epic. Vocea absolut dementă a vocalistului Layne Staley se împletește perfect cu chitara dezlănțuită a lui Jerry Cantrell rezultând o melodie ce poate crea furie absolută.

Best Multiplayer Games 2020 | Multiplayer Video Games
G2A – Weekly Sale
5. Rev Theory: ‘Hell Yeah’

Piesa de ‘Hell Yeah‘ a celor de la Rev Theory dă tonul pentru albumul trupei. „Hell Yeah” nu vreă să facă altceva decât să darâme ziduri cu o gramadă de chitare heavy, alături de vocalistul Rich Luzzi’. Această piesă abia se oprește pentru a respira.

7. Velvet Revolver: ‘Slither’

La început „Slither” nu pare a fi o piesă ideală pentru antrenamente, dar intro-ul lent face loc rapid solo-ului de chitară a lui Slash și pentru vocea lui Scott Weiland. Trecând de la maxime accelerate la minime încetinite, melodia îți oferă o explozie de energie atunci când trebuie să treci la următorul nivel.

Citește și – Interfata Audio USB – Top 5 inerfete audio profesionale si accesibile
8. Shinedown: ‘Devour’

De la tobele marțiale din intro, aceeată piesă de la Shinedown se construiește până la explozia chitarelor de la începutul primului vers. De acolo „Devour” nu are milă, este un imn anti-razboi ferm. Această melodie este perfectă pentru pregătirea de a trece la următorul nivel.

9. Slipknot: ‘Psychosocial’

Chitarele de pe principalul single „All Hope Is Gone„‘, răsună peste tot înainte de a se instala peste un groove puternic și energic. Solistul Slipknot, Corey Taylor este un world-class screamer, care îți va face pulsul să accelereze în câteva secunde.

10. Buckcherry: ‘Crazy B****’

Buckcherry crează un anumit tip de melodie pentru antrenament, cunoscut și sub numele de stripper-rock—melodii sexy despre fete rele. Acest show grosolan (despre sex) nu este în nici un caz destinat copiilor, ci este destinat pentru a pompa o inimă de adult.

b-5182
11. Saliva: ‘Ladies and Gentlemen’

Saliva are un talent pentru a scrie piese rock up-tempo care sună grozav în timpul evenimentelor sportive. Cel mai bun moment al trupei din Tennessee este acet imn, alimentat de adrenalină. Daca asculți „Ladies and Gentlemen” în timpul antrenamentului, ai grijă să nu începi să urli versurile prin sală în preajma altor persoane – ar putea fi puțin dubios.

12. Papa Roach: ‘Last Resort’

Alergând și înjurând, Papa Roach îți pune antrenamentul la punct cu „Last Resort,” un mix de rapp cu chitare heavy. În mod ironic, melodia este despre suicid, dar energia trupei este atât de propulsivă încât se simte nevoia de viață. Când faci un antrenament obositor, apelează la această piesă.

13. Nine Inch Nails: ‘Head Like a Hole’

Nine Inch Nails crează muzică negativistă și capricioasă, dar Trent Reznor a scris multe materiale up-tempo grozave. „Head Like a Hole” este o piesă dspre sfidare iar ritmurile densabile te fac automat să te miști.

Bodybuilding si Crosstraining
#SportAcasa
14. Queens of the Stone Age: ‘Feel Good Hit of the Summer’

O piesă despre droguri, acest fragment din deschiderea „Rated R” de la Queens of the Stone Age este plin de chitare arzătoare și piane zgomotoase. („Nicotine, Valium, Vicodin, marijuana, ecstasy, and alcohol”) sunt repetate într-un mod atât de ritmic și demonic, încât probabil în timp ce asculți și dansezi pe această piesă, arăți ca o majoretă depravată.

15. Limp Bizkit: ‘Nookie’

Chiar dacă poate crezi ca cei de la Limp Bizkit sunt niște imbecili imaturi, cum poate să nu îți placă clasicul „Nookie„? Trecând de la versuri „rappuite” la refrenuri explizove, „Nookie” este un sac de energie pură, mai ales dacă vrei o coloană sonoră a proastei tale dispoziții.

Citește și – Mattoverse Electronics lansează pedala de chitară Just A Phase, o pedală compactă phaser
16. AC/DC: ‘Thunderstruck’

Degetele lui Angus Young‘ pe fingerboard-ul chitarei, pornesc acest imn AC/DC de pe „The Razor’s Edge,” iar versurile scandate fac această piesă perfectă pentru stadioane. Tipic pentru legendele rock, „Thunderstruck” funcționează bine la sală, pe pista de alergare sau de ce nu..în bar la o bere cu prietenii.

17. Rage Against the Machine: ‘Testify”

Chitara vibrantă a lui Tom Morello dă tonul pentru „Testify,” iar apoi restul de Rage Against the Machine se alatură, ducând energia la un nivel ridicat de intensitate. Rage s-a specializat în raliuri furioase iar „Testify” este cu siguranță, una dintre cele mai inspirate explozii de furie muzicală.

18. Kid Rock: ‘Bawitdaba’

În apogeul fuziunii dintre rock și rapp, Kid Rock ne-a oferit „Bawitdaba,”, o piesă signiture a artistului. Este imposibil să nu te ridici și să nu te miști atunci când Rock îți ordonă „get in the pit and try to love someone.”

19. Metallica: ‘Enter Sandman’

Enter Sandman” a apărut în 1991, dar omniprezența culturală rămâne nediminuată – încă o auzi la evenimente sportive uriașe precum Super Bowl. O parte din explicație este că Metallica a creat una dintre cele mai energice și pline de adrenalină piesă a tuturor timpurilor, iar intro-ul liniștit al piesei, duce la un zid amenințător și inspirant de chitare și tobe, care sună precum o armată ce se află în marș spre luptă.

20. White Zombie: ‘More Human Than Human’

Rob Zombie a oferit imnul rock absolut, îmbinând stilul metal cu hip-hop și industrial pe aceast track White Zombie. Nimeni nu știe ce înseamnă vreunul din cuvinte, dar energia pură a vocii rapp-uite a lui Zombie și a chitarelor zdrobitoare, te vor face să vrei să spargi un zid, să alergi la maraton, să devii campion mondial la categoria grea și apoi să execuți 1.000 de slam-dunks.

Dacă aceste 20 de piese nu ți-au ajuns, îți mai aduc în meniu un playlist spotify intitulat Extreme Metal Workout. Check it out!

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.