eneba.com
Un nou single al trupei romanești de rapcore Moody-FI a fost lansat - "Stări" 

Un nou single al trupei romanești de rapcore Moody-FI a fost lansat – „Stări” 

Moody-fi revin cu o noua bucata de rapcore „ca la carte!„. Piesa „Stări” este ultimul single lansat de trupa bucuresteană dar aceasta este de fapt prima compozitie pe care Moody-Fi au realizat-o împreună in 2020, cand proiectul a luat nastere. „Stări” a vazut lumina zilei de abia acum.Versurile piesei descriu momentele întunecate prin care trecem toti: depresie, anxietate, neputință, disperare si modurile diferite prin care ne ascundem de aceste stări create de o societate coruptâ care nu îți oferă alternative reale la un trai decent.  

Nike SB Shane Premium Skate Shoe
Nike SB Shane Premium – RON 399.99

Pentru realizarea videoclipului s-a colaborat cu Răzvan Jijie, Victor Acsani, Eduard Danilovici și Ionuț Sofia. Montajul și colorizarea videoclipului îi aparțin lui Jenă de la Bam Dighidi Bam.

Piesa a fost mixată și masterizată de Alexandru „Andu” Mîșu, alături de Fratele Lu Chan (BMC Studio).

Citește și – Aceste 40 de zâmbete ale rockerilor tăi preferaţi iţi va face ziua mai bună 😀

Urmariti videoclipul piesei aici:

Despre Moody-Fi:

Fiecare om are un “mood” al său și dacă ar fi să primim câte o monedă pentru fiecare moment în care auzim asta, noi am prefera ca oamenii să fredoneze o bucată marca Moody-Fi. Stilul abordat de această trupă, rapcore fusion, este un stil relativ străin pieței autohtone și totuși credem că e foarte ușor de ajuns la public pentru că implică o exprimare brută a valului de stări prin care trecem cu toții. Pentru că am zis “val” și “stări”, două cuvinte cheie pentru formarea band-ului, hai să vă zicem puțin și despre cum am început. Am luat valurile pandemice în piept, așa cum am știut noi mai bine, și pentru că fiecare în parte simțea să dea afară frustrarea acumulată odată cu sistarea evenimentelor, ne-am găsit într-o stare comună și am zis să transformăm asta în ceva ce poate ajunge la un public care să simtă la fel. Influențele din punk, rock, indie, hip-hop, psihedelic sunt cu siguranță cele care ne ajută să punem la cale genul ăsta ce ne definește, iar primele noastre single-uri, “Tu” și “Stări”, credem că vorbesc de la sine. Suntem 5 băieți la număr, Silviu Ruta la bass, Renan Santos chitară, Edward Ciornea tobe, DJ Gharaa scratch și ultimul la numărătoare, solistul proiectului, Andrei Prelipcean aka Dementu.

instagram.com/moodyfiband

facebook.com/moodyfiband

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns