Trupa Gojira a lansat videoclipul animat pentru piesa "Sphinx"

Trupa Gojira a lansat videoclipul animat pentru piesa „Sphinx”

Trupa Gojira a lansat videoclipul animat pentru piesa „Sphinx„, de pe cel mai nou album al trupei, intitulat Fortitude.

Videoclipul a fost regizat și animat de către Zev Deans, care a lucrat cu mai mulți artiști precum Ghost și St. Vincent, și înfățișează trupa intepretând piesa în deșertul egiptean înfața unui…ei bine, un Sfinx. În cele din urmă este o imagine plăcută din punct de vedere estetic, asociată cu piesa care este desigur una heavy.

Fortitude este cel de-al șaptelea album de studio al trupei Gojira și a fost lansat pe data de 30 aprilie a acestui an. Câteva săptămâni mai târziu, a devenit cel mai vândut album din Statele Unite, cu un număr de 27.372 de unități – dintre care 24.104 au fost vânzări pure. De asemenea a atins peakul pe locul 12 în Top Billboard 200, care este cel mai bun loc obținut de trupă până acum.

Nike Air Force 1 Men's Shoes
Nike Air Force 1 – RON 599.99

Solistul Joe Duplantier a explicat viziunea Gojira din spatele albumului Fortitude la începutul acestui an în timpul unei discuții cu Full Metal Jackie, și a comparat feelingul general al discului cu predecesorul său, Magma din 2016.

„Pe când am început să lucrăm la Fortitude, ne-am dorit ceva diferit. Magma era puțin cam dark. Am exprimat niște emoții intense legate de moartea mamei mele, în timpul înregistrărilor acelui album.” a declarat vocalistul.

„Am vorbit despre asta, dar pe acest album ne-am dorit să exprimăm ceva diferit, ceva mai vesel și mai energic. Și când spun vesel, vreau să spun mai puternic, mai extravagant, dar în versuri de obicei vorbim despre umanitate și despre răul pe care îl fac oamenii în general.
Deci în acest sens, nu este tohmai un album pe care să îl asculți la petreceri, dar sound-ul este mai rock, mai incitant, aș spune.

Citește și – Red Hot Chili Peppers – BloodSugarSexMagik
Support

support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.