WTF - Way Too Far Rock Festival 2022

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022

comanda
Comandă Bilete

A patra ediție a Way Too Far Rock Festival va avea loc în perioada 26-28 august 2022, pe stadionul din localitatea Dorolea (Livezile), la 20 de minute de municipiul Bistrița. Locul oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai căutată stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Locația se află în apropiere de Via Transilvanica, prima potecă inițiatică din România, de străbătut pe jos sau cu bicicleta – un adevărat „El Camino“ al țării noastre. De asemenea, în satul Dorolea se află cel mai frumos ansamblu săsesc din regiune, datând din 1332, ansamblu propus spre înregistrare în patrimoniul UNESCO.

Pe teritoriul satului Dorolea au locuit până în jurul anului 1300 românii care, odată cu venirea saşilor, au migrat spre est, pe locul actual al satului Cuşma.
În satul Dorolea saşii au format satul „Klaine Bistritz” adică Mica Bistriţa, acum existând aici un ansamblu monument de aproape 200 case pitoresti edificate la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Localitatea se afla în apropierea unui castru roman, a unor biserici monument și a unor zone naturale valoroase care așteaptă să le decoperiți pe parcursul celor trei zile de festival.

Resident Evil 8: Village (PC) - Steam Key - GLOBAL
Resident Evil 8: Village (PC) – Steam Key – GLOBAL – 171.52RON

Line-Up 2022

WITHIN TEMPTATION – „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

GOTTHARD este cea mai de succes trupă elvețiană, dar este, de asemenea, o trupă de referință în lumina reflectoarelor globale. Au pornit, în urmă cu un sfert de secol, din cantonul elvețian Tessin pentru a cuceri lumea, pur și simplu, prin rock și balade monumentale.
Hard-rockerii de la Lugano au cântat în mai mult de 2000 de concerte pe trei continente, fiind girați de Deep Purple, Bryan Adams, Bon Jovi și AC / DC, au efectuat turnee celebre ca headlineri în toată Europa și au vândut, până în prezent, peste trei milioane de albume. De 25 de ani, GOTTHARD are un loc bine stabilit în topuri și reprezintă cel mai bine rockul elvețian!

EVERGREY este o trupă de progressive metal din Gothenburg, Suedia. Trupa a fost înființată în 1995 și a lansat albumul de debut, The Dark Discovery, în 1998. Versurile trupei Evergrey au abordat întotdeauna o zonă mai întunecată, mai puțin confortabilă, tratând subiecte cum ar fi introspecția, paraonia, ființele extraterestre, abuzul copiilor, cultele și religia, moartea și doliul, până la frica generală și întristarea. De-a lungul timpului, a rămas o trupă de reper în zona rockului progresiv, atât în ceea ce privește muzica, cât și temele abordate.

Evergrey se numără printre formațiile de top din Suedia, ajungând să urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar și în Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului, Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall, Nightswish (Floor Jansen) sau Stratovarius și au avut turnee alături de Nevermore, In Flames sau Avatar.

THE SLOT este o trupă din Rusia, înființată în 2002, fiind una dintre trupe neconvenționale din zonă, care au introdus un sound occidental în Rusia. The Slot a primit numeroase premii în industria muzicală (Hit of the Year in both 2006 (2 Wars) and 2007 (They Killed Kenny), Vocal Performance of the Year in 2005, and NewsMusic.ru’s 2007 Rock Album of the Year Award). A concertat alături de Limp Bizkit și KORN, fiind apreciați ca un „hibrid între „Linkin Park și Evanescence”

ALTERNOSFERA, trupă înființată în 1998, este, în momentul de față cea mai iubită trupă rock care cântă în limba română. Concertele lor înregistrează un succes enorm în România. Toate evenimentele lor sunt așteptate cu mult interes și artiștii reușesc să închidă casele de bilete cu mult înainte de datele concertelor. De asemenea, piesele lor sunt apreciate și difuzate frecvent pe radio-urile din România.

DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.

Citește și – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

DASH THE EFFORT este o trupă care s-a format în 2011 și este una dintre trupele care s-au făcut remarcate, în ultimii ani, în Bulgaria. A fost prima trupă din Bulgaria care a cântat la Wacken Open Air, alături de trupe ca Suicide Silence, Breakdown of Sanity ș.a.
A mai cântat pe aceeași scenă cu Stone Sour, Blind Guardian, Jinjer, Infected Rain și Unearth. Albumul lor, „Decandence“, a fost lansat recent și, cu această ocazie, trupa a făcut un turneu în Bulgaria, România și Grecia.

Călătoria IMPLANT PENTRU REFUZ a început în anul 1995. Trupa crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane.

SINOPTIK este un trio ucrainean care a câștigat titlul de „Cea mai bună trupă rock din lume” la Berlin (Global Battle of the Bands), singura trupă ucraineană independentă care a zguduit Stadionul Olimpic de 80000 de oameni din Kiev. Uriah Heep, Marilyn Manson, Within Temptation, Jinjer – se numără printre acei giganți ai muzicii rock care au observat Sinoptik și i-au chemat, ca invitați speciali, să împartă scena cu ei.
Deși este compusă doar din trei oameni, trupa uimește prin complexitatea sunetului pe care îl creează, prin interpretarea care te duce într-o zonă de haos și ordine, de valuri sonore seducătoare peste care se suprapun voci echilibrate.

E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metal modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.

AETHER abordează un stil epic melodic, fiind o trupă death metal din Polonia, înființată în 2015. Trupa a primit un feedback uimitor încă de la primele sale producții, a susținut zeci de concerte în Polonia și a avut două turnee în România, înainte de pandemie.

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe http://www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

carturesti.ro

Lasă un răspuns