eneba.com
Jerry Cantrell de la Alice in Chains a lansat balada "Siren Song"

Jerry Cantrell de la Alice in Chains a lansat balada „Siren Song”

Săptămâna viitora, Jerry Cantrell va lansa în sfârșit Brighten, primul LP solo după aproape 20 de ani. De când a anunțat noul material în luna iulie, vocalistul/chitaristul Alice in Chains le-a oferit fanilor piesa „Atone,” featuring fostul vocalist Dillinger Escape Plan, Greg Puciato și basistul Guns N’ Roses, Duff McKagan. Acum Cantrell a distribuit cel mai nou single de pe noul album intitulat „Siren Song.

În timp ce single-urile lansate anterior puteau fi cu ușurință integrate pe un oarecare album Alice in Chains, „Siren Song” este o baladă care este construită în mare parte din acorduri acutstice.

Nike SB BLZR Court Skate Shoes
Nike SB BLZR Court – RON 269.99

Brighten marchează cel de-al treilea LP solo al lui Cantrell ți primul după Degradation Trip Volumele 1 și 2 din 2002. Pe langa Puciato și McKagan, albumul include și diverse instrumentații de la coproducatorul Tyler Bates, tobe înregistrate cu Gil Sharone (ex-Dillinger Escape Plan, Marilyn Manson) și mulți alții. Lista melodiilor se mândrește cu opt piese originale și se încheie cu un cover după piesa „Goodbye” a lui Elton John, care a primit susținerea chiar din partea lui Rocket Man.

Ascultă noul single „Siren Song” de la Jerry Cantrell mai jos.

vezi și – Bogner a lansat noul amplificator Ecstasy Mini de 30 de wati
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

2 gânduri despre “Jerry Cantrell de la Alice in Chains a lansat balada „Siren Song”

Lasă un răspuns