Trupa Arch Enemy a revenit cu o nouă piesă, "Deceiver, Deceiver"

Trupa Arch Enemy a revenit cu o nouă piesă, „Deceiver, Deceiver”

Trupa melodic death metal Arch Enemy, s-a întors cu „Deceiver, Deceiver,” prima piesă originală de la ultimul album, Will to Power din 2017.

Este o piesă heavy cu ritmuri dezlănțuite și deși elementele melodice sunt încă prezente din belșug, „Deceiver, Deceiver„, riff-urile de chitară nu sunt chiar atât aromioase. În schimb elementele melodice sunt folosite pentru a textura mai mult latura întunecată – asta până intră pîrțile de solistică spre final.

Nike SB Force 58 Skate Shoe
Nike SB Force 58 – RON 379.99

„Surprizăăă! suntem Arch Enemy și ne-am întors cu un nou single intitulat „ Deceiver, Deceiver ”, care este disponibil pe toate canalele de streaming. Premiera clipului va avea loc mai târziu astăzi. Ne vedem acolo.” a declarat vocalista Alissa White-Gluz într-un mesaj video pe social-media.

Chitaristul Michael Amott a declarat: „Stai…ce? Au trecut cu adevărat patru ani de când am lansat ceva cu Arch Enemy? Timpul zboară…mai ales atunci când pleci în turneu vreo doi ani, decizi să iei o pauză..iar apoi vine o fucking pandemie globală. Toată lumea a trecut prin momente grele în ultima perioadă de timp și este frumos să vedem că totul revine ușor, ușor la normal. Se pare că este momentul pentru a veni cu o piesă nouă – ‘Deceiver, Deceiver‘. Nu este chiar cea mai fericită piesa, credeți-ne – dar suntem în extaz să ne întoarcem.”

Nu se știe încă dacă „Deceiver, Deceiver” va face parte de pe un nou album, dar după o pauză atât de lungă între materialele de studio și cu Covered in Blood din 2019, ca soluție intermediară, posibilitatea unui nou album pare destul de plauzibilă.

Ascultă noua piesă Arch Enemy mai jos.

Vezi și – IK Multimedia iRig HD 2 review
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.


Publicat

în

,

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Trupa Arch Enemy a revenit cu o nouă piesă, „Deceiver, Deceiver””

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic