Of Mice and Men anunţă un nou EP şi lansează single-ul "Obsolete"

Of Mice & Man lansează piesa “Fighting Gravity” și anunță un nou album

Cu piesa “Fighting Gravity,” cei de la Of Mice & Men se îndreaptă către o zonă muzicală cu bucăți melodioase și tensiune cât cuprinde, care invocă o stare purgatorială, derivând din intuneric către tonuri ușoare în cautarea unui raspuns.

Pauley a declarat despre piesa : „„ Fighting Gravity ” este despre a învăța să renunți, recunoscând totodată impremanența și lipsa de viață. Credem că deținem atât de mult control, dar chiar nu și aceasta dilemă existențială se află la baza condiției umane.

Nike SB Force 58 Premium Skate Shoe
Nike SB Force 58 Premium – RON 399.99

“Echo surprinde energia ultimului și jumătate din viața noastră. Acoperă pierderea și creșterea, viața și impermanența, iubirea și infinitul – modul în care cele mai minunate și tragice părți ale experienței umane sunt profund legate.” a declarat trupa.

Vezi videoclipul pentru noua melodie mai jos și vezi și tracklistul plus artwork-ul albumului Echo.

Albumul Ecgo va fi lansat pe data de 3 decembrie prin SharpTone Records și desi este cel de-al șaptelea album full lenght pentru Of Mice & Men, acesta este primul album dub un label.

Vezi și – Bogner a lansat noul amplificator Ecstasy Mini de 30 de wati
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns