The Batman - noul trailer este impresionant și ne promite răzbunare

The Batman – noul trailer este impresionant și ne promite răzbunare

Unul dintre cele mai așteptate trailere de la eventul FanDome, The Batman în regia lui Matt Reeves a fost o scurtă introducere completă a noii povești. Pe masură ce începe să i-a naștere în 2021 – în ciuda câtorva întârzieri forțate de Covid – avem din ce în ce mai multe detalii legate de filmul în care îi avem protagoniști pe Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Andy Serkis, Colin Farrell.

Nike Air Max 90 Surplus Men's Shoes
Nike Air Max 90 – RON 699.99


Moody și dark (bine, până la urma, urmei vorbim despre Batman) noul trailer prezintă scene în care Edward Nashton al lui Dano este săltat de polițiști, eroul nostru preferat sare pe acoperișuri, luptându-se cu o mulțime de răufăcători (apropo, costumul lui Pattinson este și el rezistent la gloanțe), Omul Pinguin interpretat de Farrell se bucurp cp a scăpat de Bats – ei bine think again! De asemenea o vedem pe Kravitz în rolul Selinei Kyle / Catwoman deghizată în fel și fel de outfit-uri. În mod clar există și o scânteie între ea și Bruce..

A da…și bineînțeles pe fundal există și un cover super mișto după ‘Something In The Way‘ de la Nirvana.
Vezi noul trailer mai jos. Este cu adevărat impresionant.

Vezi și – Cum să îți găsești laptopul potrivit
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.