Trupa August Burns Red a lansat noul single "Vengeance"

Trupa August Burns Red a lansat noul single „Vengeance”

August Burns Red se află în turneul de aniversare a 10 ani de la lansarea albumului Leveler și în timp ce își readuc aminte de trecut, noul single „Vengeance” reclectă asupta lucrurilor ce se întâmplă de 18 luni în viețile noastre. Și este o peroadă grea pentru toți.

„La începutul acestui an ne-am propus să lansăm un single care să fie heavy și cu un tempo rapid, iar „Vengeanceeste acela.” a declarat trupa despre noua piesă.

Nike SB Shane Skate Shoe
Nike SB Shane – RON 379.99

Vengeance” aduce duritate cât cuprinde și oferă o mulțime de perspective lirice în timpul celor trei minute de ruperi de ritm și beat-uri explozive. În ceea ce privește mesajul, cei de la August Burns Red cer unitate și incetarea dezbinării fără sens: „Piesa vorbește despre cât de nasoale au fost ultimele 18 luni pentru toata lumeă” a declarat trupa. „Există o lipsă de compasiune și înțelegere și ar trebui să facem tot ceea ce putem pentru a readuce aceste lucruri în viețile noastre.”

Vezi mai jos clipul piesei „Vengeance” de la August Burns Red.

Citește și – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Trupa August Burns Red a lansat noul single „Vengeance”

Lasă un răspuns