Brasov: Thundermother [SWE] Live în Rockstadt , Brasov

Brasov: Thundermother [SWE] Live în Rockstadt , Brasov

comanda
Comandă Bilete
  • Rockstadt , Brasov
    NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
  • joi, 21 octombrie, ora 21:00

Thundermother este o trupă de Hard Rock n Roll din Suedia care a lansat în 2020 al 4-lea album, Heat Wave și pe care îl vor promova în toamna anului 2021 inclusiv printr-un concert în Brașov, la Rockstadt, în data de 21.10.2021.

Stilul abordat este o combinație mai complexă de AC/DC, Motorhead, rock modern și groove din anii 70.

Nike SB Bruin React Skate Shoe
Nike SB Bruin React – Skate Shoe – RON 499.99

Thundermother don´t just play Rock’n’Roll. Thundermother are Rock’n’Roll!

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Vezi și – De ce nu s-a întors Lilly Wachowski ca director al filmului Matrix 4

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns