Vezi trailerul filmului The Tender Bar cu Ben Affleck în regia lui George Clooney

Vezi trailerul filmului The Tender Bar cu Ben Affleck în regia lui George Clooney

Proaspăt lansat în premieră în Marea Britanie la London Film Festival, cea mai recentă ieșire regizorală a lui George Clooney, The Tender Bar a apărut și online cu un prim trailer.Vedeți-l pe Ben Affleck ce îi impărtășește din a sa ințelepciune, nepotului său Daniel Ranieri și apoi Tye Sheridan când este mai mare) în imaginile de mai jos.

Nike SB Force 58 Skate Shoe
Nike SB Force 58 – RON 379.99

Adaptat de către William Monahan, din memoriile cu același nume a lui JR Moehringer, The Tender Bar spune povestea lui JR, un băiat care crește în proximitatea unui bar, al cărui barman este unchiul său Charlie (Affleck). În timp ce mama băiatului (Lily Rabe) se straduiește să-i ofere fiului său oportunități, aceasta părăsește locuința insalubră a tatălui său scandalagiu și pentru JR începe o poveste cu visuri romantice și profesionale, iar tot în acest timp fiind legat de barul unchiului său Charlie.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

Filmul The Tender Bar va fi inițial lansat în ediție limitată atât în SUA cât și în Marea Britanie, pe 17 decembrie, extinzându-se apoi pe 17 decemrie în state. După va ajunge în serviciul Amazon Prime Video pe 17 ianuarie anul viitor.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns