eneba.com
Nebunia reîncepe cu trailerul pentru noul sezon din serialul Narcos: Mexico

Nebunia reîncepe cu trailerul pentru noul sezon din serialul Narcos: Mexico

Serialul Narcos: Mexico se întoarce cu sezonul 3, iar Netflix a lansat primul trailer pentru a ne întâmpina înapoi în această lume. Arestarea lui Felix (Diego Luna) a deschis multe drumuri pentru apariția altor carteluri. Atât grupurile noi cât și cele familiare vor căuta să domine spațiul în sezonul viitor.

Noul trailer pune acest conflict în centrul atenției. Acum când Tijuana a fost revendicată de cartelul Guadalajara, Juarez va avea un rol important în următorul sezon. Cu toate acestea, cine va avea orașul în întregime, rămâne de văzut. Al treilea și ultimul sezon din Narcos: Mexico va avea premiera pe 5 noiembrie pe Netflix.

gradinasanatatii.ro

În timp ce Luna nu mai este de văzut in această serie, multe alte personaje obișnuite vor fi întânlite în noul sezon al serialului. Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda și Gorka Lasaosa își vor relua rolurile alături de o distribuție interesantă de nou veniți.

Luis Gerardo Méndez se alătură distribuției obișnuite ce îl include pe Victor Tapia, un polițist ce se află într-o dilema morală, o luptă între îndatoririle sale și fascinația sa pentru carteluri.

Alberto Guerra joacă roul traficantului de droguri „El Mayo” Zambada și Luisa Rubino în rolul jurnalistului Andrea Nuñez și vor apărea de asemenea în mod regulat pe tot parcursul sezonului de 10 episoade. Rapperul Bad Bunny va fi de asemenea, un star invitat în rolul lui Arturo „Kitty” Paez, membru al bandei Narcos Juniors.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns