Vezi o interpretare live explozivă a piesei "In the End" de la Linkin Park din anul 2001

Vezi o interpretare live explozivă a piesei „In the End” de la Linkin Park din anul 2001

Pe 9 octombrie 2001 la aproape un an după ce a fost inclus pe albumul de debut din 2000, Hybrid Theory, trupa Linkin Park a lansat single-ul „In the End„. O piesă extrem de captivantă din punct de vedere emoțional, aceasta a devenit rapid cea mai cunoscută melodie a trupei nu-metal și un element de bază în concertele lor live, care provoca reacții intense în rândul publicului.

Best Selling Video Games of ALL TIME 2000 - 2020 - YouTube
Besti prices – Autumn GAMERS Sale

Unul dintre acele concerte a avut loc pe data de 16 septembrie 2001 la London Docklands Arena, în timpul turneului european. După ce a încălzit publicul numeros cu alte șapte piese de pe Hybrid Theory, Linkin Park a interpretat „In the End„, iar în acel moment fanii au devenit energie pură.

Chiar dacă Chester Bennington era vizibil obosit i transpirat, acesta și-a dozat energia perfect pentru aceasta piesă. Trupa era relativ nouă în sfera concertelor de o asemenea anvergură, dar se poate vedea pe filmarile po-shot, că s-au descurcat extraordinar în fața mulțimii care cânta cu putere fiecare vers din piesă.

Trupa a mai interpretat „In the End” de sute de ori după acest live, dar această filmare imortalizează perfect ezența unei trupe noi care urcă rapid pe scara icon-urilor rock’n roll.

Citește și – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

2 gânduri despre “Vezi o interpretare live explozivă a piesei „In the End” de la Linkin Park din anul 2001

Lasă un răspuns