Timisorenii ORDINUL NEGRU anunta noul EP

Timisorenii ORDINUL NEGRU anunta noul EP

Dupa foarte apreciatul EP Nebuisa de anul trecut, formatia Black Metal timisoreana ORDINUL NEGRU revine cu un nou EP pentru a-si desavarsi lucrarea, A Sojourner Wandering Through the Barren Openness. Pregatit pentru a fi lansat pe 26 Noiembrie in colaborare cu Loud Rage Music, noul EP este deja disponibil pentru precomenzi aici:

A Sojourner Wandering Through the Barren Openness reprezinta o abordare diferita a dorintei de a experimenta noi orizonturi, in comparatie cu EP-ul precedent Nebuisa.
Am faurit de aceasta data un proiect ambitios de 23 de minute, o singura piesa in care am incorporat toata experienta si dorinta noastra de evolutie, pe calea aleasa, in black metal.

G2A Autumn Best Sellers – Piles of Leaves, Piles of Discounts

Nu ne este teama sa fortam granitele conventionale, incorporand elemente vechi ale spiritului de inceput cu noi detalii orchestrale, inovative.

Conceptual am dezvoltat o farama in timp in care un eremit poate vedea totul…geneza si adevarurile ancestrale, crucificarea celui ales de oameni ca mantuitor precum si momentul in care civilizatia este abolita intr-un tablou maiastru, totul sumarizat de un poem epic, inspirat de vechile cronici si pergamente uitate.”

Intregul pachet este prezentat in format Digipack CD elegant oferit in colaborare cu Loud Rage Music, cu design realizat de Alexandru Das. Productia (inregistrarile, mixajul si masteringul) a fost realizata in studioul Consonance de catre tobarul grupului, Putrid in simbioza perfecta spre a pastra fiecare aspect al procesului familiar si confortabil pentru trupa.

TRENDING – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Componenta Ordinul Negru
Fulmineos – chitari, voce
Urmuz – chitari, voce
Putrid – tobe, bass

Invitati:
Anca Otescu – voce (FusionCore)
Irinel „Cosax” Cîrlan – voce
Sol Faur – mandolina (DorDeDuh)

Contact:

Ordinul Negru
https://www.facebook.com/ordinulnegru

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns