eneba.com
Resident Evil: Welcome To Raccoon City - Trailerul promite multă acțiune, sânge și zombie terifianți

Resident Evil: Welcome To Raccoon City – Trailerul promite multă acțiune, sânge și zombie terifianți

Cei care au fost nemulțumiți de modul în care franciza Resident Evil, cu Milla Jovovich în rolul principal, a adaptat (foarte vag) jocul, probabil că anticipează că Welcome To Raccoon City, își propune să se apropie de conceptul și personajele cunoscutului joc. Vezi primul trailer mai jos.

elefant.ro

În povestea vechiului film, acțiunea se desfășura în sediul farmaceutic Umbrella Corporation, care era odinioara ăn expansiune dar acum are loc în Raccoon City, un oraș din Midwest. Exodul companiei a lăsat orașul pustiu…cu un mare rău care se dezvoltă în subteran. Când urgia se dezlănțuie, un grup de supraviețuitori trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi adevărul ce îl acoperă cei de la Umbrella.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

Cu Johannes Roberts scriind si regizand acest film, vom avea noi versiuni ale Claire Redfield (Kaya Scodelario) și fratele Chris (Robbie Amell), plus Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Albert Wesker (Tom Hopper), Richard Aiken (Chad Rook) ), Jill Valentine (Hannah John-Kamen) și Lisa Trevor (Marina Mazepa),victima maleficelor experimente ale celor de la Umbrella Corporation.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City va dezlălțui nebunia în cinematografele din Marea Britanie începând cu data de 3 decembrie după o lansare oficială care va avea loc pe 24 noiembrie. Vezi mai multe imagini din film mai jos.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

2 gânduri despre “Resident Evil: Welcome To Raccoon City – Trailerul promite multă acțiune, sânge și zombie terifianți

Lasă un răspuns