Corey Taylor: Slipknot va lansa ceva nou "luna viitoare sau ceva de genul"

Corey Taylor: Slipknot va lansa ceva nou „luna viitoare sau ceva de genul”

Vești bune! Corey Taylor a confirmat că un nou album Slipknot este în lucru, iar legendele metal din Iowa vor lansa un nou single „undeva luna viitoare, sau ceva de genul”.

Stând la discuții în cadrul podcastului Eddie Trunk (via MetalInjection), Corey face un mic teaser despre noul album: „Este cam gata. Aș spune că este undeva la 80%. Terminăm de tras ultimele părți din instrumental și mai am bucăți de voce de înregistrat.

The Best PC Shooters for 2021 | PCMag
Best Prices for Video Games

„Cu siguranță pot spune un lucru: nu vă mirați dacă luna viitoare vei auzi ceva nou.”

Frontman-ul mai spune că single-ul ce va apărea curând „este un mod de a-ți arăta că vibe-ul Slipknot este încă întreg.”

Corey a declarat anterior către 955KLOS în martie 2021 că cei nouă sunt implicați adânc în apele „conceptuale” a noului album.

„Eu și Clown vorbeam despre un album concept. Ar fi mișto dacă putem face asta.”

„Ceea ce am făcut până acum este supet tare. Este oarecum pe același vibe cu We Are Not Your Kind, dar îl ducem la alt nivel. Are tot ceea ce ți-ai putea dori de la Slipknot; sunt riff-uri heavy, versuri dark, bucăți melodice în mix cu un sound ciudat. Avem foarte de multe arome pe noul material, în acest moment suntem noi 100%, de aceea suntem și foarte entuziasmați.

„Cam atât pot spune deocamdată. Dar îți garantez că este foarte, foarte bine ceea ce se întâmplă. Intrăm într-un tărâm pe care nu am mai fost niciodată iar pentru noi este foarte incitant – mai ales după toți acești ani pe care îi avem în spate.”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com