Olivia Munn trebuie să lupte cu vocea interioara în trailerul pentru filmul Violet

Relativity Media a lansat trailerul pentru filmul Violet, aclamatul debut regizoral al lui Justine Bateman, care a impresionat criticii în circuitele festivalelor de film. Cu Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) în rolul unei femei care trebuie s lupte cu temerile interioare, Violet va avea premiera la New York și Los Angeles pe data de 29 octombrie, înainte de lansarea la scară largă pe 5 noiembrie.

lensa.ro

Trailerul ne prezint personajul principal Violet Calder (Munn), o femeie bântuită de vocea interioar care încearcă în mod constant să o facă să se simtă rău în legatură cu propria persoană și alegerile pe care le face. Această voce, adusă la viaț de Justin Theroux (Maniac), materializează temerile și indoielile față de propria persoan ale lui Violet. Cu toate acestea Violet este gata să își schimbe viața, oadată ce decide s faca exact opusul a ceea ce îi spune The Voice.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

Vezi trailerul mai jos

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic