Vezi complotul împotriva lui Hitler din trailerul filmului Operation Mincemeat

Vezi complotul împotriva lui Hitler din trailerul filmului Operation Mincemeat

Dacă există cineva în care să ai încredere că va putea să se pună cu unun dintre cei mai mari moștri ai istoriei, Hitler, acela este cu siguranță Colin Firth. Aruncă o privire pe trailerul filmului Operation Mincemeat.

Dacă titlul poate suna a film horror, acesta este de dapt o dramă din Al Doilea Razboi Mondial, numită după operațiunea reală, în care ofițerii de informații britanici, au încercat să saboteze naziștii, plantând un cadavru în apele inamice, cu o geantă diplomat plin de documente false – genul de operațiune atât de nebunească încât s-ar putea să funcționeze.

Aspirator vertical fără fir Dyson V15 Detect Absolute

Firth îl interpretează pe Ewen Montagu care împreuna cu Charles Cholmondeley care este jucat de Matthew Macfadyen au pregătit planul – cu ajutorul lui Penelope Wilton (Hester Leggett), Johnny Flynn (Ian Fleming) și Kelly Macdonald (Jean Leslie). Dar John Godfrey, este sceptic în privina acestei scheme, Winston Churchill (interpretat de Simon Russell Beale) așteptând rezultate i nu există nici o garanție c această înșelaciune va fi eficientă.

Aceasta distribuție strălucită a fost creată de regizorul John Madden – care a mai fost în spatele filmelor Shakespeare In Love, Miss Sloane și The Best Exotic Marigold Hotel – lucrând dintru scenariu al lui Michelle Ashford.

TRENDING – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Operation Mincemeat va apărea în cinematografele din UK în ianuarie 2022.

Support

Support us Here

€1.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns