A apărut un nou spot video pentru filmul Eternals de la Marvel

A apărut un nou spot video pentru filmul Eternals de la Marvel

Suntem doar la o lună distanță de la sosirea următoarei serii MCU, Eternals, iar noua epopee de supereroi începe evident să lanseze câteva clipuri promo. Deși este un spot TV și nu neaparat un trailer, măcar ne putem face o idee asupra noului film.

Oferta Snipe Electronics

Noul spot prezintă unele dintre abilitățile eroilor, inclsiv zburatul sau priviri ce aruncă unde laser, și ne prezintă chiar și familia „Phastos” (Brian Tyree Henry), inclusiv soțul (Haaz Sleiman) și fiul Jack.

Cu Chloé Zhao ca regizor, filmul îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Lauren Ridloff, Ma Dong-seok și Barry Keoghan.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

Și dacă dorești ceva inedit, există și o nou reclamă la automobilele Lexus cu Kingo jucat de Nanjiani, care încearcă să găsească un loc de parcare, în timp ce lupta se dezlănțuie. Spotul MCU a fost realizat de frații Russo, care știu câte ceva despre cum să dea viață personajelor Marvel.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns