Vocalistul Trivium: "Maghine Gun Kelly are 31 de ani și se comportă ca un cosplay pop-punk de 16 ani pe scenă -Squirt Gun Smelly "

Vocalistul Trivium: „Maghine Gun Kelly are 31 de ani și se comportă ca un cosplay pop-punk de 16 ani pe scenă -Squirt Gun Smelly „

Chitaristul/vocalistul trupei Trivium, Matt Heafy, este în mod clar de partea celor de la Slipknot atunci când vine vorba despre ctualul „scandal” al trupei mascate cu Machine Gun Kelly. Într-o serie de tweeturi frontmanul metal a declarat că MGK, nu este altceva decât un cosplayer pop-punk, în timp ce i-a dat și o nouă poreclă „Squirt Gun Smelly”.

Acum ceva timp, Machine Gun Kelly a insultat trupa Slipknot în timp ce era pe scenă, exclamând: „Vreți să știți cu toții de ce sunt eu fericit? Că nu am 50 de ani, port o mască ciudată și mănânc rahat pe scenă.”

Heafy a redat cuvintele lui MGK într-un tweet: „Aș vrea sa dau un diss către Gun Kelly pentru faptul că are 31 de ani și se comportă ca un cosplay pop-punk de 16 ani pe scenă.” Apoi a urmat un tweet simplu cu „Squirt Gun Smelly”.

Într-un comentariu ulterior Heafy a scris: „Nu m-am gândit niciodată la el până în momentul în care a aruncat cu rahat în Slipknot – care sunt o trupă ce mi-a influențat enorm calea. Mii de trupe sunt ca ale mele. Squirt Gun este un vânător de atenție și deși totul este o strategie de P.R., o lovitură dată celor de la Slipknot cere puțină răzbunare.”

Vezi și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

Câteva ore mai tarziu Heafy a postat sarcastic pe Twitter: „Aș vrea să-mi cer scuze pentru comentariile mele insipide despre MGK. Tohmai am aflat că a fost afectat de varianta Ligma. Chiar devine nasoală treaba. Toate cele bune prietene.”

Heafy este gamer înrăit, iar „Ligma” este este o boală inventată despre care se spune că a ucis popularul streamer Ninja Fortnite într-o farsă online. A existat de asemenea, o altă farsă care susținea că MGK a murit de „Ligma” in 2018, în timpul luptei sale cu Eminem.

Între timp, Machine Gun Kelly a avut parte și de furia fanilor hard rock și metal de la festivalul Louder Than Life. Nu numai că a fost huiduit pe parcursul concertului său, dar mai mulți fani au sărit peste baricadă pentru a-l ataca, MGK încercând să îl lovească pe unul dintre ei.

În ceea ce privește geneza feudului dintre MGK și Slipknot, Corey Taylor pare s arunce în umbră tranziția MGK de la rapper la artist pop-punk, într-un interviu din timpul acestui an. Dar a mers mai profund decât atât, atât Machine Gun Kelly, cât și Taylor, au dezvaluit ca vocalistul Slipknot, trebuia sa fi colaborat pe cel mai nou album MGK.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns