eneba.com
Trailerul pentru filmul "Wolf" prezintă drama unor adolescenți închiși forțat într-o tabără de terapie

Trailerul pentru filmul „Wolf” prezintă drama unor adolescenți închiși forțat într-o tabără de terapie

Trialerul oficial pentru filmul Wolf” cu George MacKay și Lily-Rose Depp în rolurile principale a fost lansat acum ceva timp. „Wolf” spune povestea unui tânăr care crede că s-a născut lup, dar este prins într-un corp uman. Nathalie Biancheri, este regizoarea acestui film care a mai regizat „Nocturnal” premiat la mai multe festivaluri în anul 2019.

Trailerul pentru filmul Wolf” începe într-o tăbară de terapie pentru persoanele cu tulburari de indentitate a speciilor. acest tip de terapie se aplică atunci când oamenii se cred animale prinse în corpuri umane.

Citește și – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Personajul principal, Jacob, decinde că vrea să încerce aceasta terapie i împreună cu alți câțiva tineri, este supus diferitelor forme de „tratament,” care sunt concepure pentru a-i despărți de aceste tipuri de tulburări. La tratament, Jacob formează o legatură cu o tânără care se numește Wildcat.

Telefon XIAOMI Redmi 9T, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM, Ocean Green
Best priceTelefon mobil Xiaomi Redmi 9T

Pe masură ce trailerul continuă, Jacob își d seama că vrea să fuga de această forma de terapie și să își trăiască adevărata identitate. De asemenea, apare un personaj misterios sub numele de The Zookeeper, care îi amenință șansa lui Jacob de a evada.

Focus va lansa filmul Wolf în cinematorgrafe pe 3 decembrie. Vezi trailerul mai jos.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns