Sylvester Stallone este în Londra, unde lucrează la noul film Expendables 4

Sylvester Stallone este în Londra, unde lucrează la noul film Expendables 4

Sylvester Stallone se află acum în Anglia, pregătindu-se să lucreze pentru noul film Expendables 4 cu noua distribuție. Stallone a început franciza in 2010 cu primul episod din seria pe care a scris-o și a regizat-o. Odă a filmelor de acțiune realizate de legendarul actor în anii ’80 și ’90, The Expendables reunește o multitudine de actori din genul filmului de acțiune pentru a face o echipă de mercenari, luptând împotriva unui inamic comun.

Episoadele ulterioare au continuat să aducă noi actori din gen, precum Dolph Lundgren, Harrison Ford, Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson și multi alții.

carusel cve1 octombrie

Ultimul film, The Expendables 3 din anul 2014 a fost oarecum dezamăgitor deoarece a optat pentru un rating PG-13 și a încercat să îmbunătățească distribuția cu fețe noi în detrimentul vechilor condimente, astfel având probleme în box office, făcându-l cel mai puțin profitabil din franciză.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?

S-a vorbit despre un Expendables featuring personajul lui Jason Statham, Lee Christmas precum și despre un film condus exclusiv de femei, dar niciunul nu a prins contur.

Al patrulea film a fost confirmat recent, iar castingul s-a închegat rapid aducându-i împreună pe Stallone, Statham, Lundgren și Randy Couture. Printre noii veniți în serie se numără și Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa și 50 Cent.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.