Vezi trailerul pentru noua versiune a filmului Rocky IV, Directors Cut

Dacă ești familiar cu franciza Rocky cunoști undele de soc trimise prin fandom atunci când Sylvester Stallone a anunțat anul trecut că intenționează să lanseze un director’s cut al filmului Rocky IV, cu imagini proaspete dar fără una ditre cele mai mari excese ale anilor ’80: majordomul robot Sico, care devine companionul lui Paulie, a lui Burt Young.

Am urmărit chiar și creatorul „bot-ului pentru a-l întreba cum se simte„. Vezi trailerul a ceea ce este numit Rocky IV: Rocky Vs. Drago.

Vezi și – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Povestea rămâne în mare parte neschimbată – Rocky Balboa (Stallone), își apără încă o data titlul, de data aceasta împotriva lui Drago (Dolph Lundgren), un luptător imens din Uniunea Sovietică, care pe parcursul filmului îl ucide pe Apollo Creed (Carl Weathers).

Pe comandă Aici

În prezent, prima șansă de a vedea filmul, va fi printr-un eveniment live Fathom, de o singură noapte în cinematografele din SUA, pe 11 noiembrie, care include și Q&A din partea lui Sylvester Stallone. Când va ajunge și la noi..? Încă nu se știe.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic