Vezi fotografii rare din anii ’90 cu trupa Deftones și Max Cavalera din studio

Soția și managerul lui Max Cavalera, Gloria Cavalera, a împărtășit câteva fotografii nemaivăzute anterior, cu frontmanul Sepultura și Soulfly, suprinse în timpul sesiunilor de înregistrări cu Deftones la mijlocul anilor ’90. În unele dintre imagini se suprinde crearea „First Commandment,” celor de la Soulfly. De asemenea tot în aceeasi perioadă a fost înregistrată piesa „Headup”, ce apare pe albumul Around the Fur a celor de la Detones.

Recunosc, suntem dependenți de piretenia lor” a declarat Gloria despre relația muzicienilor.

Din toaate punctele de vedere creativitatea celor de la Deftones s-a văzut în topuri în perioada albumului „Around the Fur”.

Laptopuri ASUS și Acer – 10% (apică codul „electroweekend”)

„Este o nebunie pentru că nu-mi amintesc atât de bine perioada în care am fost la studio să înregistrăm, așa cum îmi amintesc de celellalte lucruri pe care le-am facut.” a spus Moreno. „Țin minte doar că stăteam, faceam petreceri în aer liber sau înotam.”

Te interesează mai mult despre Around the Fur? Vezi și episodul de la „Game Changers” de la Revolver în care Chino Moreno și Stephen Carpenter de la Deftones, reflectă asupra spiritului creativ din acea parioadă, petreceri până la ore târzii și improvizațiile din studio de ultimă ora, responsabile pentru unul dintre cele mai bune albume ale trupei.

Vezi și – Cele mai populare tipuri de jachete din piele

Lasă în comentarii albumul tau favorit de la Deftones.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Vezi fotografii rare din anii ’90 cu trupa Deftones și Max Cavalera din studio

Lasă un răspuns