Ozzy Osbourne, Blizzard of Ozz: Vezi fotografii inedite de la înregistrarea iconicului album

Ozzy Osbourne, Blizzard of Ozz: Vezi fotografii inedite de la înregistrarea iconicului album

La începutul anului 1980, Ozzy Osbourne a intrat în studio pentru a înregistra albumul de debut, Blizzard of Ozz. Încă afectat de concedierea din Black Sabbath care avusese loc cu câteva luni înainte, acest pas, de a înregistra un album soslo, s-a simțit ca și cum ar fi fost într-o competiție directă cu fosta sa trupă.

Din fericire pentru Ozzy, avea în trupă unul dintre cei mai buni chitariști de la acea vreme: Randy Rhoads. Cei doi împreună cu basistul Bob Daisley și fostul baterist Uriah Heep, Lee Kerslake, au petrecut șase zile la castelul Clearwell din Gloucestershire pentru repetiții înainte de a intra la Ridge Farm Studio la sfârșitul lunii martie pentru a înregistra albumul.

The Nike Blazer Is Still Having a Huge Year | GQ
Nike and Sacai Continue the Year of the Blazer

Lansat pe 20 septembrie, Blizzard of Ozz a fost un succes uriaș, iar renumitul single „Crazy Train”, va atinge locul 9 în topul Billboard Top Tracks și de atunci a devenit una dintre piesele etalon ale lui Ozzy.

Mai jos vezi fotografii inedite din culise, ale cvartetului de la Ridge Farm, care înregistrează abumul, precum și fotografii cu Ozzy Osbourne pozând pentru artwork-ul inconicului LP, toate capturate de renumitul fotograf Finn Costello.

Citește și – Ascultă cel mai nou single solo de la Jerry Cantrell, Brighten
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

2 gânduri despre “Ozzy Osbourne, Blizzard of Ozz: Vezi fotografii inedite de la înregistrarea iconicului album

Lasă un răspuns