eneba.com
A fost lansat un nou clip din mult așteptatul thriller John And The Hole

A fost lansat un nou clip din mult așteptatul thriller John And The Hole

Aaah buncărele. În afară de Blast From The Past, rareori acestea sunt construite pentru distacție și amuzament. Cu siguranță nu este cazul thrillerului psihologic John And The Hole, care a fost scris sub forma unei fabule dark.

În distribuție poți găsi vedetele Michael C. Hall, Jennifer Ehle și Charlie Shotwell, vezi cel mai nou clip din film mai jos.

Regizat de artistul și cineastul Pascual Sisto și scris de câtigătorul premiului Oscar pentru filmul Birdman, Nicolás Giacobone, John And The Hole este povestea lui John (Shotwell), în vârstă de 13 ani, care este obsedat de independența care vine odată cu maturitatea.

somproduct.ro

În loc să ceară parinților săi (Hall și Ehle) mai multă libertate, el decide să-și drogheze famila, să-i închidă într-un buncăr neterminat și să-i țină captivi, astfel încât el să poată face în cele din urmă tot ceea ce dorește. În timp ce acesția așteaptă disperați să vadă dacă vor fi eliberați, cu timpul se devoltă o poveste disperată despre supraviețuire…

Taissa Farmiga, Lucien Spelman și Georgia Lyman fac parte de asemenea din distribuția filmului, care a avut premiera în marea britanie la FrightFest i va fi diponibil în cinematografele britanice și in format digital începând cu data de 8 octombrie. Vezi traileul mai jos.

Vezi și – Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop în zona MCU

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “A fost lansat un nou clip din mult așteptatul thriller John And The Hole

Lasă un răspuns