Pantera în Rusia: Vezi fotografii incredibile de la iconicul concert Mosters of Rock 1991

Pantera în Rusia: Vezi fotografii incredibile de la iconicul concert Mosters of Rock 1991

În vara anului 1991, Pantera lucra din greu la următorul material după renumitul Cowboys From Hell, când brusc li s-a făcut o ofertă de nerefuzat: să deschida pentru Metallica și AC/DC la Monsters of Rock festival în Moscova Rusia.

Așa că Phil Anselmo, Dimebag Darrell, Rex Brown și Vinnie Paul și-au făcut frumos bagajele și s-au îndreptat către fosta republică sovietică pentru a-și testa puterea în fața a peste 50.000 de fani. Facilitățile erau săracăcioase – dressingul lor era practic un cort pe câmp – dar pe cei din trupa texană i-a durut fix în p@#la (nici măcar).

Vezi ofertaBEST GAMERS CHOICE by Contemporary-Establishment

Setul lor este înca unul dintre cele mai tari momente din istoria metal, așa cum este surprins și în videoclipurile live pentru Cowboys From Hell” și „Domination” de mai jos, precum și în fotografiile realizate de stimatul fotograf Joe Giron, de mai jos.

Această escapadă a revigorat grupul care s-a întors acasă și a finalizat albumul care era în work-in-progress, care va deveni cunoscut sub numele de Vulgar Display of Power și care va fi cunoscut la nivel mondial drept capodopera trupei Pantera.

Vezi și – Ascultă noua piesă despre fantome a celor de la Volbeat, „Shotgun Blues”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns