A fost lansat trailerul pentru noul film western The Harder They Fall

A fost lansat trailerul pentru noul film western The Harder They Fall

În timp ce mai multe show-uri și filme au lansat noi trailere în cadrul event-ului Netflix „TUDUM” de săptămâna trecută, producția western The Harder They Fall a fost promovată în mare parte prin interviuri cu co-scriitorul/ regizorul Jeymes Samuel și cu distribuția sa, vorbind despre ce doreau să realizeze cu acest film și cât de mult s-au distrat lucrând la asta.

PACHET SUBWOOFER AUTO HERTZ EBX F20.5 + AMPLIFICATOR HERTZ HCP 2 + KIT DE CABLURI COMPLET

Rezultatul tuturor eforturilor apare pe ecran în noul trailer. Aruncă o privire mai jos..

Povestea acestui film îl gaseste pe Jonathan Majors în rolul lui Nat Love, (care a mai jocat în Loki și Lovecraft Country), descoperind că inamicul său Rufus Buck (Idris Elba) este eliberat din închisoare. Bineințeles acesta face, ceea ce ar face orice om nedreptățit…Își strânge gașca pentru a-l urmări pe Rufus și a se răzbuna.

Cei ce îl insoțesc în acest nou western îi include pe fosta lui iubire Stagecoach Mary (Zazie Beetz), prietenii săi cei mai buni Bill Pickett (Edi Gathegi) și Jim Beckwourth (RJ Cyler)plus un adversar care i-a devenit cumva aliat.

Vezi și – Vezi Noul teaser pentru Filmul Red Notice, cu Dwayne Johnson, Ryan Reynolds And Gal Gadot

Rufus Buck are și el o echipă înfircoșătoare, inclusiv Trădătorul” Trudy Smith (Regina King) și Cherokee Bill (LaKeith Stanfield).

Filmul The Harder They Fall va ajunge în cinematografele din SUA și Marea Britanie începând cu data de 22 octombrie înainte de a intra pe Netflix pe 3 noiembrie.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “A fost lansat trailerul pentru noul film western The Harder They Fall

Lasă un răspuns