A apărut trailerul pentru filmul Licorice Pizza în regia lui Paul Thomas Anderson

A apărut trailerul pentru filmul Licorice Pizza în regia lui Paul Thomas Anderson

A fost o așteptare lungă pentru cel mai nou film al lui Paul Thomas Anderson, deși regizorul a continuat să se ocupe de regia clipurilor pentru Haim. Acum, este oficial gata să revină pe marele ecran și ne arată trailerul pentru noua sa creație, Licorice Pizza, jucând inteligent această carte…doar pe cinematografele independente, înainte de anumite filme. Aruncă o privire mai jos…

Citește și – Tom Hanks este alături de un câine simpatic și un robot de treabă în trailerul filmului Finch

Odată cu scrierea, regia și producția lui Anderson, povestea noului film are loc în San Fernando Valley, în Los Angeles, în anul 1973 și îi are protagoniști pe Cooper Hoffman (fiul regretatului Anderson Philip Seymour Hoffman) în rolul lui Gary Valentine, un tânăr actor care se îndragostește de Alana Kane (Alana Haim de Haim) și care descoperă că iubirea este un moment încurcat pentru toți.

promotie Juan Valdez
Alege cafea arabica aromata, cu gust intens, de la producatori de top. Acceseaza asistentul de shopping si sorteaza in 3 pasi simpli cafeaua potrivita, proaspat prajita, pentru espressor sau alte metode de preparare.

În jurul lor orbitează o gașcă de prieteni , realizatori (inclusiv regizorul arogant al lui Bradley Cooper) și politicieni (colegul regizor Bennie Safdie este un om care candidează pentru funcții).

Sean Penn, Ben Stiller, Maya Rudolph și John C. Reilly fac și ei parte din distribuția acestui film și în cazul în care te întrebi care este faza cu titlul – Licorice Pizza, nu se referă la o mâncare al cărui nume sună aiurea, ci la un lanț mult iubit de magazine de discuri din California de Sud care ispitea cumpărătorii cu lemn dulce gratuit, canapele confortabile i rafturi pline cu cele mai recente viniluri lansate.

Ăn SUA, filmul va începe cu o lansare limitată pe data de 26 niembrie iar apoi pe 25 decembrie va avea loc premiera la scara mare.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns