Goran Bregovic & Wedding and funeral band la Sala Palatului

Goran Bregovic & Wedding and funeral band la Sala Palatului

comanda
Comandă Bilete
  • Sala Palatului , București
    Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
  • vineri, 5 noiembrie, ora 20:00

Goran Bregovic revine la Bucuresti pe 5 noiembrie pentru un show in care va canta toate hiturile din cariera alaturi de trupa sa: Wedding & Funeral Orchestra.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia. Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de origine sarba. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie si-a petrecut-o la Scoala de Muzica, studiind vioara.

fashiondays.ro

Paradoxal, institutia de invatamant a decis sa il exmatriculeze, pentru „lipsa de talent”. La scurt timp dupa excluderea lui din scoala, mama sa i-a cumparat o chitara. La varsta de saisprezece ani a fost parasit de cea care i-a dat viata, fiind ingrijit de cateva rude dornice sa-l sprijine. Goran a fost nevoit sa-si poarte singur de grija inca din adolescenta, cand a inceput sa cante muzica populara intr-un bar din orasul Konjic. In 1971, Goran si un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au inceput sa cante intr-o trupa numita „Jutro” (n.r. „Buna dimineata”). In aceasta formula, muzicianul a avut o multime de spectacole si a inceput sa guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa si-a schimbat numele in „Bijelo Dugme” („Butonul Alb”). 

Citește și – David Ellefson revine cu o nouă trupă The Lucid – lansează un nou single + detalii despre viitorul album

In 1975, cand se pregatea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formatia Bielo Dugme a castigat popularitate in Iugoslavia. A renuntat la vocatia de dascal si a devenit idolul tinerilor si cel mai improtant star rock al tarii sale. S-a retras din Bielo Dugme in anii ’90, avand la activ 13 albume vandute in sase milioane de exemplare. Dupa zece ani de muzica rock, Bregovic a renuntat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a facut cunoscut in intreaga lume: o combinatie de ritmuri traditionale balcanice, cu sonoritati rock. Cel mai recent album al artistului, „Three Letters From Sarajevo” s-a bucurat de un enorm succes international.  

Biletele au urmatoarele preturi: – presale: VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 189 lei, Cat C 129 lei- la acces: VIP 320 lei, Cat A 250 lei, Cat B 200 lei, Cat C 140 lei  La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns