Trailerul pentru filmul The Electrical Life Of Louis Wain este plin de poveste, pisici și Cumberbatch

Prima oară a aparut o știre despre filmul The Electrical Life Of Louis Wain care îi are în rolurile principale pe Claire Foy și Benedict Cumberbatch. Apoi a apărut un afiș, urmat de știri și diverse filmulețe care prezenta actorii din rolurile secundare precum Taika Waititi și multi alții. Acum casa de producție a venit în sfarșit cu un trailer….

Având loc între sfârșitul anilor 1800 și 1930, povestea urmărește viața artisului Wain (Cumberbatch) în calatoria sa de a-și susține familia și în cele din urma se îndragostește. Toate acestea în timp ce surprinde natura „ridicolă, înspăimantătoare și curajoas” a pisicilor și a lumii lor.

carturesti.ro

Viața lui a inclus indragostirea de guvernanta familiei, Emily Richardson (Foy) și părți întunecate pe care le avea din cauza dorinței de a debloca misterele „electrice” ale existenței afectate de sănătate și finanțe.

Citește și – Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

Will Sharpe, binecunoscut pentru filmul „Flowers„, a regizat și a scris scenariul împreună cu Simon Stephenson pe baza poveștii reale. Distribuția i include pe Waititi, Olivia Colman (povestitoarea), Richard Ayoade, Aimee Lou Wood, Nick Cave, Toby Jones și Sophia di Martino de Loki.

Lansarea va avea loc în cinematografele din SUA pe data de 22 octombrie și va fi disponibil pe Amazon Prime Video prin StudioCanal la începutul anului viitor.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns